Over

Ik ben altijd meer met nagellak bezig geweest dan met makeup. Enkel wat mascara en een dagcrème en ik was klaar voor school.
Nog niet zo lang geleden begon ik aan mijn eerste job. Helaas mag ik er geen nagellak dragen. Zo ben ik stap voor stap richting makeup gegaan. Gaandeweg besefte ik dat het voor mij een manier was om even van de realiteit weg te zijn. Eerst wat filmpjes kijken op Youtube en dan proberen na te doen, het neemt toch wat tijd in.

Voor ik iets koop, of toch zeker iets wat veel geld kost, bekijk ik online reviews. Voor mij de ideale manier om de knoop door te hakken. Vandaar dat ik deze blog maak, om mijn ervaring over een product te delen en hopelijk zo wat miskopen te vermijden.


The reason why I created this blog is because I wan’t to let everyone know what I think of a product. Even if I don’t really like it, I will be honest and say it.
Before I buy something expensive, I’ll look up some reviews. If I still think it’s worth it, I’ll buy it.

Not that long ago I started to get into makeup, it was my way of ‘skipping life’. I have so much going on and I just needed something to keep my mind busy. I’ve never been into makeup before. Just some mascara was enough, and still is sometimes.

 

Eind voor blog

 

JVO Photo: normaal zou je op al mijn foto’s of toch de meeste een logo moeten zien staan. Dit is omdat mijn vriend hobbyfotograaf is en dus de foto’s neemt om hier te gebruiken.
Je kan gerust JVO Photo intikken op Facebook en eens een bezoekje brengen aan zijn pagina.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s